Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Effect of the estufagem process on the chemical constituents of Madeira wines / Vanda Nulita Gomes Pereira ; orient. José Carlos Antunes Marques, co-orient. Juan Cacho Palomar

Main Author: Pereira, Vanda Nulita GomesSecondary Author: Marques, José Carlos Antunes, 727;Palomar, Juan Cacho, 727Corporate Author (Secondary): Universidade da Madeira, 340Language:eng ; of original work, por.Country: PT.Publication:Funchal : Vanda Nulita Gomes Pereira, 2011Description: xxix, 219 p. : il., tabelas e gráficos ; 30 cmThesis: Doutoramento em Química Analítica, pela Universidade da Madeira.Subject - Topical Name: | | | | | | Online Resources:O texto integral
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Call number Status Date due Barcode
Livro Livro
T/D UMa 54 PER Eff (Browse shelf) Available B118032

Existe um exemplar da Tese de Doutoramento em suporte digital

Contém URL

Doutoramento em Química Analítica, pela Universidade da Madeira

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Biblioteca da Universidade da Madeira
Telefone (geral): 291705070. Responsável: Doutora Iolanda Silva - email: iolanda.silva@staff.uma.pt; Serviço de Referência: Mestre Hélder Maurício - email: helder.mauricio@staff.uma.pt; Serviço de Gestão Digital: Dr. António Freitas – email: antonio.freitas@staff.uma.pt
Morada: Campus Universitário da Penteada, 9000-390 - Funchal - Madeira

Powered by Koha