Cover image
Normal view MARC view ISBD view

Açúcar, melaço, álcool e aguardente : notas e experiências de João Higino Ferraz (1884-1946) / coord., pref. e notas de Alberto Vieira ; leitura, transcirção e notas de Filipe dos Santos

Secondary Author: Vieira, Alberto, 1956-, 340, 080, 020;Santos, Filipe dos, 020Corporate Author (Secondary): Madeira, Secretaria Regional do Turismo e Cultura, Centro de Estudos de História do Atlântico, 650Language:por.Country: PT.Publication:Funchal : CEHA - Centro de Estudos de História do Atlântico, 2005Description: 864 p. ; 28 cmISBN: 972-8263-50-3.Series: Documentos, 11Subject - Corporate Author: Subject - Topical Name: | | | | |
Tags from this library: No tags from this library for this title. Add tag(s)
Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Location Collection Call number Status Date due Barcode
Livro Livro
Ex. 1 664.1 Açu (Browse shelf) Available B118751
Livro Livro
Ex. 2 Dep. 664.1 Açu (Browse shelf) Available B118752

Existe um exemplar Dissertação de Mestrado em suporte digital

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Biblioteca da Universidade da Madeira
Telefone (geral): 291705070. Responsável: Doutora Iolanda Silva - email: iolanda.silva@staff.uma.pt; Serviço de Referência: Mestre Hélder Maurício - email: helder.mauricio@staff.uma.pt; Serviço de Gestão Digital: Dr. António Freitas – email: antonio.freitas@staff.uma.pt
Morada: Campus Universitário da Penteada, 9000-390 - Funchal - Madeira

Powered by Koha